İçeriğe geç

Kilolu Bayanlar Nasıl Abiye Tercih Etmeli

Kilolu biri nasıl bir abiye giymeli?

Kilolu kadınların abiye elbise seçerken dikkat etmesi gereken 8 altın kural! Vücut şeklinize uygun bir abiye elbise modeli seçin. … Bel kıvrımınızı vurgulayın. … Küçük desenlerden uzak durun. … İç çamaşırı giyerken dikkatli olun. … Ayarlanabilir modelleri tercih edin. … Yakaya uygun seçimi yapın. … Dikey desenler kullanın.Daha fazla makale…•14 Aralık 2022

Hangi abiye elbise zayıf gösterir?

Özellikle düğmeli, kemerli ve fermuarlı gece elbisesi modelleri, kalça ve karın gibi fazlalıklarınızı gizlediği için sizi daha zayıf gösterir. Elbise iki parçadan oluştuğu için daha büyük de görünür. Bu sizi hem uzun hem de zayıf gösterir.

Göbeği olan kadınlar nasıl abiye giymeli?

Göbekli kadınlar abiye elbiselerinde siyah elbiseleri tercih edebilirler. Üstelik bu elbiseyi seçerken başka bir ürün kullanmalarına gerek yoktur. Gipür abiye elbiselerde göbek bölgesine özel bir gipür danteli uygulanması göbeği küçültmek için yeterlidir.

Kilolu kadınlar nasıl elbise seçmeli?

Yatay çizgiler her zaman olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olur. Bu nedenle kıyafet seçerken dikey çizgilere odaklanırsanız daha şık bir kombin yaratabilirsiniz. Koyu renk kombinleri kilo vermenin tek yolu değildir. İsterseniz oluşturduğunuz kombin oldukça canlı olabilir.

Saten abiye kilolu gösterir mi?

Bazı saten gece elbiseleri sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebilir. Bu durum vücut tipine göre kıyafet seçilmediğinde ortaya çıkar. Vücut tipinize uygun saten gece elbisesi seçerek kumaşın inceltici özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Üst bedeni kilolu olanlar nasıl giyinmeli?

Elma vücut tipi, üst vücut bölgesinde kilo alımının yoğun olduğu, göğüslerin büyük olduğu ve belin ince olmadığı bir vücut tipidir. Bu durumda dik yakalı gömlek ve bluzlar, V yakalı giysiler ve açık renk tişörtler tercih edilebilir.

Hangi kesim elbise zayıf gösterir?

Bu nedenle, hem zayıf hem de uzun görünmek isteyen kişiler için dikey çizgili elbiseler iyi bir seçimdir. Mümkün olduğunca yatay çizgilerden kaçınmanızı öneririz. Çünkü yatay çizgilerin hakim olduğu elbiseler; vücudunuzu daha geniş ve boyunuzu daha kısa gösterecektir.

Abiye elbisede göbek nasıl saklanır?

Karnı asla sarmayacak, göğüs ve kollara tam oturan, ancak göbeği sarmadan rahatça aşağı inen kıyafetler tercih edilmelidir. Karnı ve göbeği gizlemenin en iyi yolu, göğüslerin altında bolca duran elbiselerdir. Ayrıca, elbise ve bluzların drapeleri varsa, bu bölgeyi gizlemeye yardımcı olur.

Kruvaze elbise kilolu gösterir mi?

Kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka tasarımları arasında düz ve sade tasarımlar yer almaktadır. Bu tasarımlar fazla kiloları gizlemeye ve sade bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca kilolu kişilerin tercih edebileceği çift düğmeli yaka ceketlerde dikey çizgiler veya koyu renkler onları daha az hacimli gösterir.

Göbekli ve kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?

Uzun ve kısa kadınlar nasıl giyinmeli: Yüksek belli giysiler seçin. Yüksek belli giysiler bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterir. … Koyu renkler giyin. … Asimetrik kesimli giysiler giyin. … Desenli giysiler giyin. … Giysilerinizin üzerinize tam oturduğundan emin olun.

Kısa boylu olanlara hangi abiye modelleri gider?

Minyon kadınlar balık model abiye elbise, A kesim abiye elbise, dar abiye elbise ve prenses model abiye elbise arasından seçim yapabilirler. Kısa ve uzun abiye elbiseler uygundur. Midi boy abiye elbiseler ise tercih edilmemesi gereken modeller arasındadır.

Beli kalın olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise nasıl giyilir sorusuna cevaben bordo ve lacivert abiye elbiseler tercih edilirken, kalın bele sahip olan kadınlar daha dökümlü ve beli vurgulayan abiye elbiseleri tercih etmelidir. Yeşil ve koyu tonlar tercih edilirken, diğer renklerde olduğu gibi beli saran uzun ve dökümlü kumaşlar tercih edilmelidir.

Kilolu olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise renk seçimi kilolu kadınlar için oldukça önemlidir çünkü doğru renk seçimi vücut hatlarını dengeleyip daha şık bir görünüm yaratabilir. Siyah, lacivert ve koyu mor gibi koyu tonlar vücutta inceltici ve dengeleyici etkiye sahiptir.

Bol giyinmek kilolu gösterir mi?

Giysilerle İnce Görünmek İçin İpuçları Vücudunuza göre giyinmek her zaman doğru seçimdir. Kilonuzu gizlemek için bol ve salaş giysiler seçmek, olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olabilir.

Kiloyu kapatmak için nasıl giyinmeli?

Mide bölgenizi bol kıyafetlerle örtün. … Dikey çizgili kıyafetleri tercih edin. … Kusurları ortaya çıkaran kumaş seçimlerinden kaçının. … Kalçanızı dar gösterecek alt giyim ürünlerini tercih edin. … Renk seçiminde dikkatli olmak önemlidir.

Hangi renk elbise kilolu gösterir?

İnsanları kilolu gösteren renklerden kısaca bahsedecek olursak, burada sıcak renklerden de bahsedilebilir. Yani; sarı, kırmızı, turuncu ve benzeri tonlar sizi olduğunuzdan daha dolgun veya daha kilolu gösterebilir. Yine vücut tipiniz, boyunuz ve cilt tonunuz rengi etkiler.

Beli kalın olanlar nasıl abiye giymeli?

Abiye elbise nasıl giyilir sorusuna cevaben bordo ve lacivert abiye elbiseler tercih edilirken, kalın bele sahip olan kadınlar daha dökümlü ve beli vurgulayan abiye elbiseleri tercih etmelidir. Yeşil ve koyu tonlar tercih edilirken, diğer renklerde olduğu gibi beli saran uzun ve dökümlü kumaşlar tercih edilmelidir.

Nasıl elbiseler zayıf gösterir?

Koyu renkler sizi bir beden daha zayıf gösterebilir. Özellikle belinize oturan ve maksi uzunlukta olan siyah elbiseler sizi hem zayıf hem de olduğunuzdan daha uzun gösterir. Tek parça giysiler her zaman vücudun daha zayıf görünmesine yardımcı olur.

Kalın kollar nasıl abiye giymeli?

Kalın kollarınız varsa kollarınızı ustaca kamufle eden modellere odaklanmalısınız. Uzun veya üç çeyrek kollu elbiseler kolları daha ince gösterir ve aynı zamanda şık ve zarif bir hava yaratır. Şifon veya dantel gibi hafif, şeffaf kumaşlar bu tür gece elbiselerini seçmek için idealdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir